Zoek: 

Santorini eettafel

Santorini

Meer afbeeldingen

Santorini eettafel

Santorini eettafel (uitschuifbaar) in de maat 160 (+60cm) x 100 cm in eiken castle sand. ...
   

€ 999,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Het is heerlijk tafelen aan deze eiken eettafel Santorini. In vaste maat van 160x100 cm past deze warme eettafel die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt al gauw in iedere woonkamer. Door de mogelijkheid deze met 60 cm uit te schuiven naar 220 cm x 100 cm kan een groter gezelschap ook makkelijk aanschuiven. Verkrijgbaar in 3 kleuren: castle white, castle clay en castle sand.

Eigenschappen

Naam Santorini
Artikelnummer 90067383
Merk Henders & Hazel
Hoogte 77
Lengte/Diepte 160
Breedte 100
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Santorini eettafel (uitschuifbaar) in de maat 160 (+60cm) x 100 cm in eiken castle sand.
Extra opties uitschuifbaar

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Santorini

EUR

€ 999,00

0