Zoek: 

Santorini opbergkast

Santorini

Meer afbeeldingen

Santorini opbergkast

Santorini bergkast met 2 dichte deuren en 2 laden met afmeting 170x130x42cm in eiken kleur castle sand ...
   

€ 1.299,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Deze bergkast met twee dichte deuren en 2 laden zijn gemaakt van eikenhout en is verkrijgbaar in 3 kleuren. De bergkast is deels massief en heeft een handmatige bewerking ondergaan waardoor deze een warme en ambachtelijke uitstraling heeft. De deuren en laden zijn bovendien voorzien van een soft closing systeem.

Eigenschappen

Naam Santorini
Artikelnummer 90066474
Merk Henders & Hazel
Hoogte 170
Lengte/Diepte 42
Breedte 130
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Santorini bergkast met 2 dichte deuren en 2 laden met afmeting 170x130x42cm in eiken kleur castle sand

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Santorini

EUR

€ 1.299,00

0