Toggle Nav


In onze Hoogenboezem winkels in Breda, Den Bosch en Rotterdam vindt u ook meubels van Now! by Hülsta . Deze series kenmerken zich door een zeer modern design en echte Duitse kwaliteit! U vindt een uitgebreide selectie individuele meubels die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl en wensen. De Now! series van Hülsta zijn in de basis "zelfmontage" waardoor de prijzen, ten opzichte van andere Hülsta series, zeer aantrekkelijk zijn! Uiteraard is het ook mogelijk om de Now! series bij u thuis te laten monteren, in onze winkels kunt u zich hierover verder laten informeren.

Hülsta

Hülsta, door sommigen ook uitgesproken als Hulstra, is een van origine Duits meubelmerk. Sinds de oprichting in 1940 is er veel veranderd maar één ding is altijd gelijk gebleven: de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van deze meubels. Maarliefst 1.250 medewerkers brengen deze eisen tot leven en produceren in het Münsterland meubelen voor over de hele wereld. Alleen als het alle tests doorstaat komt een meubel onder het merk Hülsta of now! by Hülsta de markt op.

Trendy scandinavisch design

Bent u op zoek naar een trendy design dressoir of wandmeubel in Scandinavisch design? Wilt u een individueel ontworpen woonkamer-combinatie in witte, grijze of moderne houtsoorten? Zoekt u een strakke moderne eettafel die u niet snel bij anderen zal tegenkomen? Bekijk dan nu in onze winkels de voor u samengestelde voordeel combinaties of vraag om suggesties voor uw interieur! Onze woonspecialisten werken in onze winkels in een speciaal tekenprogramma van Hülsta, liefst op afspraak, graag uw wensen uit.

U vindt bij ons onder andere meubels zoals dressoirs , tv-dressoirs en kasten van de series van Now! Easy, Now! Time en Now! Vision maar ook eettafels, eetstoelen, armstoelen , salontafels en bijzettafels van Now! by Hulsta!