Aline dressoir

Aline dressoir

Uitgevoerd in massief eikenhout afgewerkt in de kleur vintage grey olie met 2 deuren en 2 laden.
€ 1.099,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Woonprogramma Aline is uitgevoerd in massief en rustiek eikenhout met subtiele metalen accenten. De binnen- en zijkanten van het dressoir zijn uitgevoerd met extra dik eikenfineer. Door de strakke vormgeving past woonprogramma Aline in vele interieusstijlen. Het getoonde showroommodel is afgewerkt met olie in de kleur ''Vintage grey''. Tevens is het mogelijk om te kiezen uit diverse andere kleurmogelijkheden en een afwerking in lak. Daarnaast is Aline ook verkrijgbaar zonder de metalen accenten en poten in hout. Naar wens kun je het dressoir aan de onderzijde laten voorzien van een gesloten houten plint in de kleur van het dressoir. Het getoonde dressoir beschikt over twee deuren en twee laden. De deuren en laden zijn voorzien van een softclose systeem. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamAline
Artikelnummer10210817
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte75
Lengte/Diepte50
Breedte220
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in massief eikenhout afgewerkt in de kleur vintage grey olie met 2 deuren en 2 laden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.