Toggle Nav

Amira opbergkast

Amira opbergkast

Uitgevoerd in acaciahout in de kleur tibet grey in combinatie met vulcano antraciet met 4 deuren, 3 open vakken en LED-verlichting.
€ 1.099,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Deze middelgrote opbergkast uit het sfeervolle en modern vormgegeven woonprogramma Amira is uitgerust met verrassende details. De kast is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit een combinatie van massief en gefineerd acaciahout. Deze samenstelling geeft het geheel een gebruikt uiterlijk. Tevens is de kast asymmetrisch omlijst door een gelakte ombouw. De kanten en hoeken van de kast zijn afgerond, waardoor het unieke karakter van het meubel wordt geaccentueerd. De kast is voorzien van energiezuinige LED-verlichting, vier deuren met 'softclose systeem' en drie open vakken. Voor het behoud en bescherming van uw meubel adviseren wij u meubellak te gebruiken.
NaamAmira
Artikelnummer10157646
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe
MerkenInHouse
Optiesmet verlichting
Hoogte160
Lengte/Diepte42
Breedte120
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in acaciahout in de kleur tibet grey in combinatie met vulcano antraciet met 4 deuren, 3 open vakken en LED-verlichting.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.