Toggle Nav

Ampara 2,5-zitsbank

Ampara 2,5-zitsbank

2,5 zitsbank in de stof catona 145a-gold met zwarte metalen poten (type MF1,hoogte 17cm).
€ 949,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De moderne bank Ampara van IN.HOuse is modern en helemaal van nu door een afgerond lijnenspel. Hierdoor voelt het model zich thuis in vele woonstijlen. Het model heeft een kenmerkende teruggetrokken naad op de rugkussens en de zwarte metalenpoten zorgen voor een designuitstraling. Je kan bij deze bank kiezen uit verschillende stoffen uit het IN.HOUSE stofconcept en 2 soorten poten, ook is er keuze uit 2 varianten zitcomfort! Er is namelijk ook een variant met Bonellvering en HR-schuim (koudschuim) waardoor je jarenlang met heel veel plezier in deze bank zit!

NaamAmpara
Artikelnummer10347568
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer poottypen/kleuren, diverse zitcomforts, meer kleuren
Hoogte83
Lengte/Diepte94
Breedte200
Zithoogte46
Zitdiepte57
Getoonde uitvoering

2,5 zitsbank in de stof catona 145a-gold met zwarte metalen poten (type MF1,hoogte 17cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.