Zoek: 

Barcia eettafel

Barcia eettafel InHouse

Meer afbeeldingen

Barcia eettafel

Eettafel 220x98 recht blad massief eiken, opgedikt 2+2 cm, spinpoot 4x8cm zwart metaal

...
   

€ 879,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Deze prachtige eettafel Barcia van IN.House heeft een naturel look en is van eikenhout. Deze tafel is in vele maten en kleuren eiken leverbaar en heeft een industrieel karakter door zijn zwarte metalen onderstel. De tafel staat in onze winkels met een zwart metalen spin-poot maar kan ook betseld worden met een metalen onderstel in een u of x-vorm. De tafel heeft een 4 cm opgedikt bovenblad wat speciaal vervaardigd is uit rustiek eikenhout. Door een speciaal procedé krijgt het blad eennaturel uitstraling.

Eigenschappen

Naam Barcia
Artikelnummer 10333262
Merk InHouse
Hoogte 76
Lengte/Diepte 220
Breedte 98
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Eettafel 220x98 recht blad massief eiken, opgedikt 2+2 cm, spinpoot 4x8cm zwart metaal

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Barcia

EUR

€ 879,00

0