Toggle Nav

Bas armstoel

Bas armstoel

Uitgevoerd in stof preston 38-olive met trekstrook stiksel, zwarte handgreep op de rug en parketwielen.
€ 339,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Armstoel Bas is zeer comfortabel en geheel naar wens uit te laten voeren: je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit de IN.HOUSE stoffen- en ledercollectie. Tevens kun je kiezen uit diverse motieven voor de rug van de stoel; een zg. quadrant stiksel of zoals bij de getoonde armstoel: een zg. trekstrook. Voor optimaal zitcomfort is er gebruik gemaakt van bolle nosag vering in de zit. De armstoel is voorzien van vier hoogwaardige parketrollers om je vloer zo goed mogelijk te beschermen en een handgreep aan de achterzijde van de rugleuning. Voor de diverse mogelijkheden verwelkomen wij je graag in één van onze woonwinkels.

NaamBas
Artikelnummer10327310
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmet wielen
Hoogte94
Lengte/Diepte60
Breedte73
Zithoogte45
Zitdiepte48
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof preston 38-olive met trekstrook stiksel, zwarte handgreep op de rug en parketwielen.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.