Bresso boekenkast

Bresso boekenkast

Uitgevoerd in de kleur RAL 9010 wit in combinatie met bovenblad in de kleur grijs eiken, met 3 laden en 3 open vakken.
€ 849,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Dit artikel is helaas niet meer aanwezig in onze winkels

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Binnen woonprogramma Bresso heeft u de ruime keuze uit diverse formaten en uitvoeringen kasten. Voor de uitvoering van de getoonde boekenkast heeft u de keuze uit verschillende handgrepen. Het getoonde model is uitgevoerd in de kleur RAL 9010 Wit gecombineerd met een bovenblad en tussenplanken in de kleur 'grijs eiken'. De boekenkast beschikt over drie laden en drie open vakken. De laden zijn voorzien van een soepel geleidesysteem. Door de moderne landelijke uitstraling past de kast in diverse interieurstijlen.
NaamBresso
Artikelnummer10090369
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte215
Lengte/Diepte40
Breedte75
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur RAL 9010 wit in combinatie met bovenblad in de kleur grijs eiken, met 3 laden en 3 open vakken.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.