Zoek: 

Calente tv-dressoir

10305342#Calente-rvv-02.jpg

Meer afbeeldingen

Calente tv-dressoir

Uitgevoerd in eikenhout in de kleur choco brown gelakt met 2 deuren en 2 laden. ...
   

€ 799,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Met de meubels van het In.House programma "Calente" breng je een aangename sfeer in huis! Dit woonprogramma is namelijk voorzien van prachtige details met een moderne retro uitstraling. De speciale vorm van de metalen pootjes en de vakverdeling van de diverse kasten geven deze speciale retro-look mee. De Led verlichting geeft de kasten een mooi luxe effect. Op deze manier kun je je woonkamer indirect verlichten op een sfeervolle manier. De meubels in dit programma zijn gemaakt van eikenhout en zijn gefinished met een lak zodat het onderhoud heel makkelijk is.

Eigenschappen

Naam Calente
Artikelnummer 10310387
Merk InHouse
Hoogte 63
Lengte/Diepte 45
Breedte 160
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in eikenhout in de kleur choco brown gelakt met 2 deuren en 2 laden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Calente

EUR

€ 799,00

0