Zoek: 

Calosso 2-zitsbank

Calosso 2-zitsbank InHouse

Meer afbeeldingen

Calosso 2-zitsbank

Uitgevoerd in leder sauvage/softy castagne met een lage rug, armen type B, polyether zitting en metalen poten type MF1 (hoogte 2,5 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden. ...
   

Vanaf: € 559,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Binnen de Calosso collectie heeft u een ruime keuze uit diverse elementen. U kunt kiezen voor de fauteuil, 2-zitsbank, 3-zitsbank en een hoekopstelling. De elementen zijn geheel op maat en naar eigen wens te samen te stellen. De 2-zitsbank is uitvoerbaar met een hoge of een lage rugleuning, zacht of hard zitcomfort en diverse kleuren, stof-en ledersoorten uit de IN.HOUSE stoffencollectie. Tevens heeft u de keuze uit drie modellen armleuningen en een metalen of houten pootje in diverse kleuren en hoogten. Bovendien is de 2-zitsbank leverbaar in verschillende zitdiepten: 52 cm, 54 cm en 56 cm. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Calosso
Artikelnummer 10080717
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk InHouse
Hoogte 88
Lengte/Diepte 88
Breedte 148
Zithoogte 45
Zitdiepte 52
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in leder sauvage/softy castagne met een lage rug, armen type B, polyether zitting en metalen poten type MF1 (hoogte 2,5 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Calosso

EUR

€ 559,00

0