Canarias eettafel

Canarias eettafel

Uitgevoerd met een kunststof HPL bovenblad in de kleur kristal wit met verjongde bladrand zwart en zwarte spinpoot.
€ 1.399,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De ovalen eettafel Canarias van het InHouse label is een moderne kwalitatieve eettafel die staat in ieder interieur. Het getoonde model is uitgevoerd met een kunststof HPL bovenblad in de kleur kristal wit met verjongde bladrand zwart en zwarte spinpoot. De tafel is zelf samen te stellen uit verschillende bladvormen/onderstellen en bladrandafwerkingen. HPL heeft als groot voordeel dat het slijtvast en hygiënisch is, bovendien verkleurt het niet. Er zijn ook diverse marmer of houtmotieven mogelijk. Zo krijg je een natuurlijke uitstraling met een optimaal gebruiksgemak. De poten en onderstellen zijn ook in diverse kleuren te verkrijgen zoals RVS en zwart. Kom snel eens kijken naar deze handige en mooie tafel!

NaamCanarias
Artikelnummer10314520
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte76
Lengte/Diepte220
Breedte120
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met een kunststof HPL bovenblad in de kleur kristal wit met verjongde bladrand zwart en zwarte spinpoot.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.