Captona dressoir

Uitgevoerd in Lamulux teak decor in combinatie met zwart metalen frame, met 2 deuren en 3 laden.
€ 849,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke meubelserie met een industriële look en mooie warme uitstraling? Kom dan eens kijken naar onze Captona serie! Ons woonprogramma Captona is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk Lamulux dat ook nog eens slijtvast , krasvast en stootvast is. Ook zijn de kleuren zeer natuurlijk (teak look) . Lamulux geeft een constante kwaliteit en uitstraling/nerfstructuur en heeft dus de uitstraling van echt hout maar niet de nadelen die daar bij horen (werken van het hout, minder vocht en vuil bestendig). De smalle kasten hebben een deur die zowel links als rechtsdraaiend is af te stellen, zo kun je zelf bepalen wat bij jou thuis het handigste is. De Captona serie bestaat uit; een barkast, broodkast, tv-dressoir in 2 maten, eettafel in 3 maten, salontafel, hoektafel en dressoir in 2 maten. Kom dus snel eens kijken in een van onze winkels!

NaamCaptona
Artikelnummer10290065
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte77
Lengte/Diepte48
Breedte190
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in Lamulux teak decor in combinatie met zwart metalen frame, met 2 deuren en 3 laden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.