Zoek: 

Carolina 1-zits-fauteuil

Carolina-fauteuil.jpg

Meer afbeeldingen

Carolina 1-zits-fauteuil

Fauteuil uitgevoerd in isola d.grey met Engelse stiknaad en verchroomde metalen poten type MF1 (hoogte 13 cm). ...
   

€ 549,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Fauteuil Carolina past dankzij zijn moderne en strakke vormgegeving in diverse interieurstijlen. Binnen de collectie heeft u een zeer ruime keuze uit diverse opstellingen. Zo kunt u kiezen voor de fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank. De fauteuil is geheel naar wens samen te stellen. U heeft de keuze uit metalen, of houten pootjes in diverse kleuren en twee verschillende hoogten. Voor de uitvoering heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren, stoffen- en ledersoorten. Tevens kunt u kiezen uit drie verschillende zitcomforts, een Engelse stiknaad of een gewone stiknaad en 2 verschillende armtypen. Voor alle mogelijkheden en de diverse opstellingen verwijzen wij u nar het complete overzicht dat u kunt downloaden (pdf).

Eigenschappen

Naam Carolina
Artikelnummer 10172904
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk InHouse
Hoogte 79
Lengte/Diepte 95
Breedte 111
Zithoogte 47
Zitdiepte 62
Getoonde uitvoering Fauteuil uitgevoerd in isola d.grey met Engelse stiknaad en verchroomde metalen poten type MF1 (hoogte 13 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Carolina

EUR

€ 549,00

0