Toggle Nav

Carolina 3-zitsbank

Carolina 3-zitsbank

Uitgevoerd in stof oasis 16-caramel met arm A en metalen poot type MF3 zwart (hoogte 13 cm).
€ 949,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Bank Carolina past dankzij zijn moderne en strakke vormgegeving in vele interieurstijlen. Binnen de collectie heeft u een zeer ruime keuze uit diverse opstellingen. Zo kunt u kiezen voor de fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank. De bank is geheel naar wens samen te stellen. U heeft de keuze uit metalen, of houten pootjes in diverse kleuren en twee verschillende hoogten. Voor de uitvoering heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren, stoffen- en ledersoorten. Tevens kunt u kiezen uit verschillende zitcomforts, een stiknaad en verschillende armtypen.



NaamCarolina
Artikelnummer10391513
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer poottypen/kleuren, meer zitcomforts, meer kleuren
Hoogte79
Lengte/Diepte95
Breedte231
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof oasis 16-caramel met arm A en metalen poot type MF3 zwart (hoogte 13 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.