Celino hoekbank

Celino hoekbank

1,5 zits arm links klein met relaxfunctie + barelement + 1,5 zits zonder armen klein + hoekelement + 1,5 zits zonder armen klein + 1,5 zits arm rechts klein met relaxfunctie, uitgevoerd in stof torana 67-antraciet met zwarte kunststof poten.
Vanaf € 1.799,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Binnen het comfortabele bankenprogramma Celino heeft u een ruime keuze uit diverse opstellingen en uitvoeringen. De getoonde hoekbank bestaat uit een 1,5 zits met de arm links voorzien van een relaxfunctie d.m.v. een luxe 'tiptoetsbediening', een barelement, een 1,5-zits zonder armen, een hoekelement, een 1,5-zits zonder armen en een 1,5-zits met de arm rechts voorzien van een relaxfunctie. Deze hoekbank is uitgevoerd in de stof 'Torana 67-antraciet' met zwarte kunstof poten. Tevens heeft de bank verstelbare hoofdsteunen, wat zorgt voor nog meer comfort. Daarnaast kunt u kiezen uit vele kleuren, stof- en ledersoorten uit de IN.HOUSE stoffencollectie. De Celino is ook verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en een 3-zitsbank. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.
NaamCelino
Artikelnummer10123148
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar, verstelbare hoofdsteun
Hoogte100
Lengte/Diepte295
Breedte327
Zithoogte47
Zitdiepte58
Getoonde uitvoering1,5 zits arm links klein met relaxfunctie + barelement + 1,5 zits zonder armen klein + hoekelement + 1,5 zits zonder armen klein + 1,5 zits arm rechts klein met relaxfunctie, uitgevoerd in stof torana 67-antraciet met zwarte kunststof poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.