Toggle Nav

Chanti relaxfauteuil

Chanti relaxfauteuil

Medium uitvoering, uitgevoerd in leder vintage brown met achterkant en zijkant in microleder bora 15-brown (variant 11), 2-motorige relaxfunctie met accu, armleuningen in zwart, zwart bedieningspaneel en stervoet S5 zwart.
Vanaf € 2.199,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Chanti is de meest stoere en luxe relaxfauteuil uit onze IN.HOUSE collectie! Hij staat er in een Medium uitvoering maar is er ook in small en large. Deze relaxfauteuil is standaard uitgevoerd met 2-motoren. Dit houdt in dat je de voeten en rug apart van elkaar kunt verstellen. Daarnaast heb je de vele luxe extra functies zoals een massage- en verwarmingssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling en een speciale functie waarmee je de fauteuil kunt kantelen zodat je benen wat hoger komen te liggen. Dit noemen we "Hertzwaage" of "Zero gravity" want je lijkt dan wel te zweven. Je hart moet danminder hard pompen om het bloed bij je benen of je hoofd te krijgen. Dit werkt erg ontspannend; zeker in combinatie met bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie.

De fauteuil op de functie is uitgevoerd in leder vintage brown met achterkant en zijkant in microleder bora 15-brown (variant 10) maar er zijn vele stof- en leersoorten verkrijgbaar. Ook kun je kiezen voor de armlegger in leer of gewoon alles in één stof of leersoort.

NaamChanti
Artikelnummer10292110
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar (relax), verstelbare hoofdsteun, handverstelbaar (relax), meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte115
Lengte/Diepte80
Breedte72
Getoonde uitvoeringMedium uitvoering, uitgevoerd in leder vintage brown met achterkant en zijkant in microleder bora 15-brown (variant 11), 2-motorige relaxfunctie met accu, armleuningen in zwart, zwart bedieningspaneel en stervoet S5 zwart.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.