Deria hoekbank

Deria hoekbank InHouse

Meer afbeeldingen

Deria hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof delight 40-air met 2 bijpassende sierkussens. ...
   

€ 1.999,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Binnen het comfortabele bankenprogramma Deria heeft u een ruime keuze uit diverse opstellingen en uitvoeringen. Deria is uitgevoerd in een prachtige stof uit de laatste collectie. De zitkussens zijn voorzien van hoogwaardig koudschuim gecombineerd met stalen nosagvering onder de zitkussens. De bank is geheel naar wens samen te stellen: u heeft de keuze uit diverse kleuren en stoffen uit de IN.HOUSE stoffencollectie. Voor de diverse mogelijkheden en opstellingen verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamDeria
Artikelnummer10153137
Kleur mogelijkhedenantraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
MerkInHouse
Hoogte102
Lengte/Diepte228
Breedte297
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof delight 40-air met 2 bijpassende sierkussens.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Deria

EUR

€ 1.999,00

0