Toggle Nav

Deverio hoekbank

Deverio hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland groot rechts, uitgevoerd in stof vegas 92-dark grey met HR-schuim in de zitting (standaard) en zwarte metalen poten.
€ 1.499,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Bank Deverio is een bank met veel mogelijkheden! Om te beginnen krijg je bij deze bank een heel goed zitcomfort met koudschuimvulling met daaronder een stalen nosagvering. Dit geeft een fantastisch zitcomfort. Daarnaast is model Deverio voorzien van mooie zwarte metalen pootjes , deze kunnen ook in chroom en geborsteld staal gekozen worden! Model Deverio kan uitgevoerd worden in vele opstellingen, denk hierbij aan een mooie 3 zitsbank, 2,5 zitsbank , 2-zitsbank of een fauteuil in de stof van jouw keuze. Onze complete stoffencollectie is namelijk mogelijk op deze leuke eye-catcher! Kom de Deverio nu bekijken in een van onze showrooms!

NaamDeverio
Artikelnummer10310366
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer poottypen/kleuren, diverse zitcomforts, meer kleuren
Hoogte83
Lengte/Diepte226
Breedte274
Zithoogte58
Zitdiepte44
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland groot rechts, uitgevoerd in stof vegas 92-dark grey met HR-schuim in de zitting (standaard) en zwarte metalen poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.