Toggle Nav

Dock 5 draaifauteuil

Dock 5 draaifauteuil

SMALL uitvoering, uitgevoerd in leder wax aniline 3802-antraciet met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, waaier arm en aluminium geborstelde 5-teensvoet (voet D, model EB).
€ 1.449,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Dock 5 is zeer comfortabel uitgevoerd. Je kunt model Dock 5 helemaal samenstellen tot jouw ideale draai-/relaxfauteuil. Voor de uitvoering kun je kiezen uit drie verschillende maten: small (zie getoonde model), medium of large. Naast de maat heb je de keuzemogelijkheid uit diverse pootsoorten in verschillende kleuren, drie type armleuningen en een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Model Dock 5 wordt standaard uitgevoerd met een handmatige (gasveer) bediening. Tevens kun je kiezen voor twee elektro motoren. Deze is uit te breiden met een handige accu. Voor de diverse mogelijkheden en (extra) opties verwijzen wij je naar het bijgevoegde document. Tevens staan onze deskundige verkoopadviseurs voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen van jouw ideale draaifauteuil Dock 5.

NaamDock 5
Artikelnummer10267293
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar (relax), handverstelbaar (relax), meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte109
Lengte/Diepte79
Breedte74
Zithoogte51
Zitdiepte46
Getoonde uitvoeringSMALL uitvoering, uitgevoerd in leder wax aniline 3802-antraciet met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, waaier arm en aluminium geborstelde 5-teensvoet (voet D, model EB).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.