Toggle Nav

Domanto hoekbank

Domanto hoekbank

1,5 zits (100) arm A links met elektrische relaxfunctie en hoofdsteun (100) + 1,5 zits zonder armen (100) + hoek afgeschuind + 2,5 zits arm A rechts, uitgevoerd in stof fusion 196-shell met 4 lendekussens en zwart metalen poten type 2N1K, hoogte 13 cm.
€ 3.199,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Domanto bank van IN.HOUSE is dé relaxbank voor iedereen. Met een extra diepe zit én de mogelijkheid van een elektrische relaxfunctie creëer je een bank waaruit je eigenlijk niet meer wil opstaan. Hij heeft standaard HR-schuim in de zitting en heeft heel veel verschillende elementen waaruit je kan kiezen. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor HR-schuim in de rug. HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd, is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort. Je hebt ook keuze uit verschillende poten, in zowel hout als metaal en heel veel stoffen en kleuren om uit te kiezen. Liever leder? Dat kan ook! Bekijk hem nu in één van onze winkels!

NaamDomanto
Artikelnummer10385699
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesrelax elektrisch verstelbaar, hoofdsteun verstelbaar, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte80
Lengte/Diepte304
Breedte344
Zithoogte71
Zitdiepte47
Getoonde uitvoering1,5 zits (100) arm A links met elektrische relaxfunctie en hoofdsteun (100) + 1,5 zits zonder armen (100) + hoek afgeschuind + 2,5 zits arm A rechts, uitgevoerd in stof fusion 196-shell met 4 lendekussens en zwart metalen poten type 2N1K, hoogte 13 cm.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.