Domenia hoekbank

Domenia hoekbank InHouse

Meer afbeeldingen

Domenia hoekbank

3 zits arm links + trapezehoek + 2,5 zits zonder armen + longchair groot arm rechts, uitgevoerd in microleder monteiro violet met koloniaal kleurigehouten poten. ...
   

Van: € 3.399,00

€ 2.799,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Het robuust vormgegeven model Domenia beschikt over subliem zitcomfort. Standaard wordt de getoonde hoekbank uitgevoerd in microleder met stiknaad in de kleur beige. Tevens heeft u de mogelijkheid om voor de uitvoering te kiezen uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het IN.HOUSE stof- en lederconcept. Voor het stiksel heeft u de keuze uit dik ambachtelijk stiksel of een wat dunner stiksel. Het stiksel zal meekleurend worden verwerkt met de bekleding die u kiest. Elk model binnen de Domenia collectie is geheel naar wens samen te stellen. U kunt kiezen uit vier soorten armleuningen en twee soorten rugleuning. De hoekbank is leverbaar in diverse opstellingen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Voor de diverse mogelijkheden en opstellingen verwijzen wij u naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamDomenia
Artikelnummer10208294
Kleur mogelijkhedenantraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
MerkInHouse
Hoogte87
Lengte/Diepte310
Breedte280
Getoonde uitvoering3 zits arm links + trapezehoek + 2,5 zits zonder armen + longchair groot arm rechts, uitgevoerd in microleder monteiro violet met koloniaal kleurigehouten poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Domenia

EUR

€ 2.799,00

0