Zoek: 

Gardo eettafel

Gardo eettafel IN.HOUSE

Meer afbeeldingen

Gardo eettafel

Uitgevoerd in 4 cm massief rustiek eikenhout (opgedikt 2+2 cm) in de kleur diesel grijs lak geborsteld met dubbele metalen U-poot in de kleur industrieel antraciet. ...
   

Van: € 1.079,00

Vanaf: € 799,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Eetkamertafel Gardo biedt je tal van mogelijkheden in elke gewenste lengte- en breedtemaat. Je hebt de keuze uit een eettafel met een rond (zoals het getoonde model), vierkant, boomstam of rechthoeking tafelblad en diverse pootmodellen van metaal of van hout. Het tafelblad is leverbaar in diverse houtafwerkingen en vele kleuren: fijn rustiek, rustiek of grof rustiek. Laat je informeren door onze deskundige verkoopadviseurs over de verschillende modellen, tafelbladen en onderstellen. In het bijgevoegde document vind je alle mogelijkheden/stappen die je kunt doorlopen voor het samenstellen van jouw unieke tafel naar eigen wens.

Eigenschappen

Naam Gardo
Artikelnummer 10257690
Merk InHouse
Hoogte 76
Lengte/Diepte 140
Breedte 140
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in 4 cm massief rustiek eikenhout (opgedikt 2+2 cm) in de kleur diesel grijs lak geborsteld met dubbele metalen U-poot in de kleur industrieel antraciet.
Lengte 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260, 270, 280, 290, 300

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Gardo

EUR

€ 799,00

0