Toggle Nav

Gardo eettafel

Gardo eettafel

Uitgevoerd met een boomstamblad in 6 cm massief rustiek eikenhout (opgedikt 2+2+2 cm) in de kleur naturel geborsteld met metalen XX-spinpoot 8x8 cm in de kleur zwart.
€ 1.749,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eetkamertafel Gardo biedt je tal van mogelijkheden in elke gewenste lengte- en breedtemaat. Naast het getoonde model met boomstam tafelblad heb je de keuze uit een eettafel met een rond, vierkant of rechthoeking tafelblad en diverse pootmodellen van metaal of van hout. Het tafelblad is leverbaar in diverse houtafwerkingen en vele kleuren: fijn rustiek, rustiek of grof rustiek. Laat je informeren door onze deskundige verkoopadviseurs over de verschillende modellen, tafelbladen en onderstellen. In het bijgevoegde document vind je alle mogelijkheden/stappen die je kunt doorlopen voor het samenstellen van jouw unieke tafel naar eigen wens.

NaamGardo
Artikelnummer10395034
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe, Zwart
MerkenInHouse
Optiesblad rechthoekig, blad boomstam, meer poottypen/kleuren
Hoogte76
Lengte/Diepte240
Breedte98
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met een boomstamblad in 6 cm massief rustiek eikenhout (opgedikt 2+2+2 cm) in de kleur naturel geborsteld met metalen XX-spinpoot 8x8 cm in de kleur zwart.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.