Grazia tv-dressoir

Grazia tv-dressoir

Uitgevoerd in wild eiken vintage summer grey, met 2 deuren, 1 lade, 3 openvakken en voorzien van LED verlichting.
€ 899,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
Dankzij de moderne en sfeervolle vormgeving past het getoonde Grazia (tv-)dressoir in vele interieurstijlen. Het getoonde lowboard is uitgevoerd in het rustieke eikenhout, afgewerkt met een waterbeits en olie in de kleur vintage summer grey. Het getoonde dressoir wordt ook wel lowboard genoemd. Hij kan dienst doen als dressoir, maar is ook zeer geschikt als een iets hoger tv-dressoir. Het dressoir beschikt over twee deuren, één lade en drie open vakken, voorzien van LED-verlichting.
NaamGrazia
Artikelnummer10163849
Kleuren
MerkenInHouse
Optiesmet verlichting
Hoogte60
Lengte/Diepte42
Breedte170
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in wild eiken vintage summer grey, met 2 deuren, 1 lade, 3 openvakken en voorzien van LED verlichting.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.