Halia relaxfauteuil

MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in microleder bora 59-moss met zwarte armleuningen en voorzien van kort armkussentje, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun en mat zwarte 5-teensvoet (voet B, model TSS2).
€ 1.049,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De modern vormgegeven draaifauteuil Halia is uitgevoerd in frisse trendy kleuren. Tevens heeft u de ruime keuze uit tal van andere kleuren, stof- en ledersoorten. U kunt de fauteuil geheel naar wens samenstellen. Het hier getoonde model is uitgevoerd in de microleder bora 59-moss'. Standaard wordt de fauteuil voorzien van een uitstekend gasveermechanisme, waarmee u de rugleuning en voetensteun kunt verstellen. Optioneel zijn twee elektrische motoren (eventueel met accu tegen meerprijs) om het verstellen van de fauteuil nog comfortabeler te maken. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een nekkussen uit dezelfde collectie. Voor de diverse mogelijkheden en opties verwijzen wij u naar het bijgevoegde document.

NaamHalia
Artikelnummer10292118
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar, handverstelbaar, verstelbare hoofdsteun
Hoogte114
Lengte/Diepte80
Breedte64
Getoonde uitvoeringMEDIUM uitvoering, uitgevoerd in microleder bora 59-moss met zwarte armleuningen en voorzien van kort armkussentje, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun en mat zwarte 5-teensvoet (voet B, model TSS2).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.