Toggle Nav

Heleen sta-op relaxfauteuil

Heleen sta-op relaxfauteuil

Small uitvoering, uitgevoerd in microleder kentucky 2591-liver met T-stiksel op rug, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 1 motor, sta op-functie en zwarte kunststof wieltjes.
€ 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Heleen STA-OP is uitgevoerd in prachtig microleder. Naast de getoonde uitvoering met een T-stiksel zijn er nog tal van andere uitvoeringen mogelijk. Je kunt model Heleen helemaal naar wens samenstellen. Voor de uitvoering heb je de keuze uit diverse maten (small, medium en large), rugmogelijkheden, verschillende pootsoorten en als extra optie een nekkussen. Tevens heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Standaard wordt de fauteuil uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel kun je kiezen voor een elektrische bediening door middel van motoren (dit kun je uitbreiden met een handige accu). De handige sta-op functie biedt je veel gebruiksgemak. Deze bieden we aan in gewichtsklasse maximaal 120 kg en 160 kg. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document of verwelkomen wij je graag in een van onze winkels.

NaamHeleen sta-op
Artikelnummer10218297
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar (relax), sta-op functie, handverstelbaar (relax), meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte106
Lengte/Diepte82
Breedte79
Zithoogte51
Zitdiepte45
Getoonde uitvoeringSmall uitvoering, uitgevoerd in microleder kentucky 2591-liver met T-stiksel op rug, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 1 motor, sta op-functie en zwarte kunststof wieltjes.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.