Toggle Nav

Hudson salontafel

Hudson salontafel

Salontafel Hudson 120x40 - zwart
€ 549,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De meubels van de In.House serie HUDSON zijn een mix van modern en klassiek! Er is gewerkt met een combinatie van stijlvol Acacia hout en stoer metaal waarbij het hout in een visgraatmotief is verwerkt. Hierdoor is er een elegante vormgeving ontstaan met een stoere twist door het mooie subtiele gecoate metaal. De meubels staan in onze winkels in de bruine kleur maar zijn ook in het zwart te bestellen. Van de HUDSON serie zijn er een tv-meubel in 2 formaten (150cm en 185cm breed) , een dressoir in 2 maten (200cm en 160cm breed), een salontafel, een kabinetkast, een boekenkast en een eettafel in 3 afmetingen (160/200/240cm). Zoek je dus een echte bijzondere blikvanger voor jouw interieur met een licht klassieke twist? Kom dan zeker deze meubels in onze Hoogenboezem winkels eens bekijken!

NaamHudson
Artikelnummer90153755
Kleuren
MerkenInHouse
Optiesrechthoekig blad
Hoogte40
Lengte/Diepte40
Breedte120
Getoonde uitvoering

Salontafel Hudson 120x40 - zwart

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.