Toggle Nav

Irabo hocker-poef

Irabo hocker-poef

Uitgevoerd in microleder bora 65-grey met zwarte draaivoet (model 27 Sub 4-voet).
€ 349,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Fauteuil Irabo is een stoere, trendy en eigentijdse fauteuil zoals geen andere. Door zijn bijzondere vormgeving past hij in ieder interieur. De stoel heeft een kantelfunctie want door een lichte druk op de rug is het rug gedeelte te verstellen. Hierdoor is hij uitermate geschikt om bijvoorbeeld als relaxstoel bij de zithoek te plaatsen en als je echt relax wilt zitten bestel je er de bijpassende hocker bij! Er zijn veel pootmogelijheden en natuurlijk een groot aanbod in stoffen en kleuren! Het model is uitgevoerd met een ruitpatroon in het middenstuk van de rug, dit is ook te verkrijgen met een effen rug. Model Irabo is op de foto uitgevoerd in microleder. Microleder is een samengestelde bekleding van een microvezel bovenlaag met een doek van ledervezels onderlaag. Microleder lijkt op geschuurd leer maar heeft door zijn eigenschappen een fijne werking en voelt lekker comfortabel maar dik aan.

NaamIrabo
Artikelnummer10288548
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren, meer poottypen/kleuren
Hoogte40
Lengte/Diepte40
Breedte56
Zithoogte40
Zitdiepte40
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microleder bora 65-grey met zwarte draaivoet (model 27 Sub 4-voet).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.