Toggle Nav

Lentaro boekenkast

Lentaro boekenkast

Uitgevoerd met 1 deur linksdraaiend in de kleur 61.5 mat zwart.
€ 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Kastenserie Lentaro van IN.House is een moderne serie met een scandinavische uitstraling. De meubels van deze serie zijn allemaal uitgevoerd in eikenhout. De deuren hebben een uitsparing waardoor je deze makkelijk kunt pakken maar er is ook een metalen handgreep naar eigen keuze te monteren. Ook zit er soft close op alle laden en deuren. Van deze serie zijn er een boekenkast, een kast met 2 deuren en een kast met 1 deur en een tv-meubel in 2 maten. Dit tafelconcept is leverbaar in alle kleuren uit de stalenkar van de leverancier waaronder 04.5 White oil , 11.5 Stone , 24.5 Grafiet , 26.5 Occulto , 33.5 Bisque , 36.5 Rhino , 41.5 Olie grijs , 42.5 Olie donkergrijs , 44.5 Eco-fix , 49.5 Was op olie , 50.5 White ice , 52.5 Natuur lak , 60.5 Black , 61.5 Mat zwart en 81.5 Pearl

NaamLentaro
Artikelnummer10377421
KleurenBeige, Bruin, Grijs, Naturel, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren
Hoogte220
Lengte/Diepte40
Breedte60
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met 1 deur linksdraaiend in de kleur 61.5 mat zwart.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.