Toggle Nav

Leranto relaxfauteuil

Leranto relaxfauteuil

Uitgevoerd in microleder indiana 66-graphite, elektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren, inclusief accu en met een zwarte metalen 4-teens draaivoet.
€ 1.199,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Leranti van IN.House is genieten van betaalbare luxe! Relaxfauteuil Leranti is uitgevoerd in microleder Indiana en is leverbaar 5 kleuren namelijk 59 moss, 28 cognac, 15 brown, 48 dark blue en 66 graphite. De getoonde versie is snel leverbaar, de stoel is elektrisch verstelbaar en altijd inclusief accu!

NaamLeranto
Artikelnummer10362356
KleurenBlauw, Bruin, Groen, Oranje, Zwart
MerkenInHouse
Optiesrelax elektrisch verstelbaar, hoofdsteun verstelbaar, meer kleuren
Hoogte112
Lengte/Diepte86
Breedte76
Zithoogte50
Zitdiepte47
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microleder indiana 66-graphite, elektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren, inclusief accu en met een zwarte metalen 4-teens draaivoet.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.