Lomani relaxfauteuil

Lomani relaxfauteuil

Small uitvoering in microleder bull 162-forest met 2-motorige relaxfunctie, rug A, arm 1, accu en zwarte kruisvoet type KMF3.
Vanaf € 1.749,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Lomani van IN.HOUSE is modern en zit vol mogelijkheden! Ga je voor stof of leer? Wij hebben een gigantische collectie met vele kleuren en stijlen waardoor je een eigen variant stoel kan uitkiezen want de Lomani kun je namelijk geheel in stof, geheel in leder óf stof en leder gecombineerd met een verdeling. Zo is het mogelijk om de zitting + rug + armlegger in stof te bekleden en de achterkant + zijde van de armlegger in een tweede stof of leder. Maar ook andersom is het mogelijk, dan kies je voor de achterzijde + armlegger in stof en de zitting + rug en armlegger in een tweede stof of leder. Bij de uitvoering leder/leder is het alleen mogelijk om 2 kleuren te kiezen uit dezelfde ledersoort. Het is mogelijk om model Lomani te kiezen met een 2-motorige relaxfunctie, waarmee je met een druk op de knop het voetenbord en rugleuning kunt verstellen. Ook kun je kiezen voor een uitvoering met 3-motorige relaxfunctie met sta-op functie, zie hiervoor model Lomani sta-op.Bovendien bieden we de mogelijkheid deze elektrische relaxfunctie uit te voeren met een accu, waardoor je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen. Zoals je ziet zijn er oneindig veel mogelijkheden dus kom deze fauteuil snel eens bekijken en kom proefzitten in onze winkels!

NaamLomani
Artikelnummer10365798
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar, sta-op functie, verstelbare hoofdsteun
Hoogte112
Lengte/Diepte86
Breedte71
Getoonde uitvoeringSmall uitvoering in microleder bull 162-forest met 2-motorige relaxfunctie, rug A, arm 1, accu en zwarte kruisvoet type KMF3.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.