Toggle Nav

Lorani hoekbank

Lorani hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts uitgevoerd in stof calabra 65-grey met zwarte metalen poten, type MF1 (hoogte 15 cm).
€ 1.699,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Lorani is een modern vormgegeven bank die is opgebouwd uit de beste materialen. Er zijn veel verschillende elementen, zodat je geheel naar eigen wens je bank kan samenstellen. Denk hierbij aan: een 3 zitsbank , een 2.5 zitsbank en een vaste 2 zitsbank. Ook van diverse andere maten kan je er een leuke hoekbank van maken. Lorani is leverbaar met diverse soorten zitcomfort, je kan bijvoorbeeld kiezen uit polyether, (HR) schuim gecombineerd met bonellvering en als derde keuze is er memoryfoam gecombineerd met HR-schuim. Hoekbank Lorani heeft metalen poten , deze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, zwart en chroom.

NaamLorani
Artikelnummer10287213
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer poottypen/kleuren, diverse zitcomforts, meer kleuren
Hoogte82
Lengte/Diepte226
Breedte269
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts uitgevoerd in stof calabra 65-grey met zwarte metalen poten, type MF1 (hoogte 15 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.