Lucania eettafel

Lucania eettafel

Uitgevoerd in eikenhout in railway brown in combinatie met metalen profiel in de kleur off black.
€ 849,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Woonprogramma Lucania is modern, industrieel en sfeervol vormgegeven. De meubels zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd uit eikenhout met een ongefinished, smoked afwerking in Railway brown. Mooi detail zijn de zwart metalen poten. Naast de getoonde eettafel met een lengte van 200 cm is model Lucania ook leverbaar in de lengtematen 160 cm en 230 cm. Tevens kun je kiezen voor de Lucania uitschuifbare eettafel in diverse afmetingen.

NaamLucania
Artikelnummer10270162
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte77
Lengte/Diepte200
Breedte100
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in eikenhout in railway brown in combinatie met metalen profiel in de kleur off black.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.