Malonno armstoel

Malonno armstoel

Uitgevoerd in leder toledo whale met ronde zwart gemoffelde poten en zwarte skatewielen.
€ 379,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Armstoel Malonno is op de getoonde afbeeldingen uitgevoerd in hoogwaardig Toledo leder in de kleur "Whale" maar in veel meer stof en ledermogelijkhedenen leverbaar! Toledo Leder is het meest gebruikte leer in de meubelbranche, het is een afgedekte leersoort die is voorzien van enkele verf- en laklagen ter bescherming. Toledo slijt dus minder snel en blijft lang mooi. Het heeft een hoge lichtechtheid en verkleurt minder snel dan andere leersoorten. Bij goed onderhoud zal de kleurverandering dan ook minimaal zijn. Toledo is verkrijgbaar in zeer veel kleuren. De stoel is makkelijk te verplaatsen door de moderne skatewielen maar er zijn ook metalen poten onder deze stoel te kiezen. Zelfs voor de wat lanere of kortere persoon is deze stoel uitermate geschikt want deze stoel is zelfs op maat naar hoogte aan te passen (bij de bestelling aan te egven wat de hoogte moet worden). Zo is armstoel Malonno een perfecte keuze voor uw interieur!

NaamMalonno
Artikelnummer10282840
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmet wielen
Hoogte91
Lengte/Diepte63
Breedte57
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in leder toledo whale met ronde zwart gemoffelde poten en zwarte skatewielen.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.