Zoek: 

Mango eetbank

Mango eetbank InHouse

Meer afbeeldingen

Mango eetbank

22788 eetbank Mango 140x40 metalen poot zwart

...
   

€ 350,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De eetbank Mango uit onze mango serie heeft een afmeting van 140x40 en stoere metalen poten in de kleur zwart. Van deze serie zijn inmiddels vele meubels in onze winkels te verkrijgen waardoor je deze eetabnk heel leuk kunt combineren met een eettafel of ander meubel uit de mango serie. mangohout heeft een warme uitstraling en kleurschakeringen waardoor je dit goed kunt combineren met ander hout.

Eigenschappen

Naam Mango
Artikelnummer 90144303
Merk InHouse
Hoogte 46
Lengte/Diepte 40
Breedte 140
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

22788 eetbank Mango 140x40 metalen poot zwart

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Mango

EUR

€ 350,00

0