Toggle Nav

Mango eettafel

Mango eettafel

Uitgevoerd met een mangohouten boomstamblad (4cm massief) afgewerkt met zijdeglans lak naturel met een zwart metalen spin-poot (gepoedercoat).
€ 799,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De eettafel MANGO van onze IN.House collectie heeft een stoer mangohouten blad en een mooi industrieel metalen onderstel. Je hebt de keuze uit een stoere middenpoot of een U-poot en een recht blad of een boomstamblad. Dit si een tafel met veel karakter en wordt door zijn matte laklaag beschermd tegen het eerste indringende vocht of vuil. Lekker met zijn allen genieten van een diner is aan deze tafel dus echt een feest! De tafels zijn gemaakt in massief Mango hout, de natuurlijke houtstructuur isgoed zichtbaar en geeft je tafel veel karakter. Deze tafel is er vanaf 160cm tot 300cm! Kom hem dus snel eens bekijken in onze winkels!

NaamMango
Artikelnummer10333730
Kleuren
MerkenInHouse
Optiesrechthoekig blad
Hoogte76
Lengte/Diepte240
Breedte100
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met een mangohouten boomstamblad (4cm massief) afgewerkt met zijdeglans lak naturel met een zwart metalen spin-poot (gepoedercoat).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.