Toggle Nav

Maringa boekenkast

Maringa boekenkast

Uitgevoerd met romp en deur in lak RAL7043 Antraciet en legplanken en onderplint in massief eiken kleur Old Pool.
€ 999,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Maringa boekenkast is uitgevoerd in massief eikenhout, afgewerkt met lak. De lak- en houtkleuren kun je helemaal zelf bepalen. Dankzij het gebruik van eikenhout is elk meubel uniek. Eiken is een natuurproduct, kleur en nuanceverschillen maken het hout karaktervol. De getoonde boekenkast beschikt over één deur (voorzien van zg. 'soft close' systeem) en vier niches. De Maringa boekenkast een echte eyecatcher in je interieur. De deur is voorzien van een inliggend greepje. Om de handgreep te bedienen kun je het ringetje naar buiten trekken. Naast de getoonde deur in cassette uitvoering is het ook mogelijk om te kiezen voor een vlakke variant. Voor de mogelijkheden en diverse uitvoeringen verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamMaringa
Artikelnummer10211322
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte214
Lengte/Diepte40
Breedte90
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met romp en deur in lak RAL7043 Antraciet en legplanken en onderplint in massief eiken kleur Old Pool.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.