Maringa opbergkast

Maringa opbergkast

Uitgevoerd met romp en deuren in lak RAL9010 Wit en legplanken en onderplint in eiken massief kleur Old Pool.
€ 1.999,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Maringa bergkast is uitgevoerd in massief eikenhout, afgewerkt met lak. De lak- en houtkleuren kun je helemaal zelf bepalen. Dankzij het gebruik van eikenhout is elk meubel uniek. Eiken is een natuurproduct, kleur en nuanceverschillen maken het hout karaktervol. De getoonde opbergkast beschikt over twee deuren, twee laden (elk voorzien van zg. 'soft close' systeem) en tien niches. Dankzij de speelse indeling in combinatie met het RVS beslag is de kast een echte eyecatcher in je interieur. De deuren en laden zijn voorzien van inliggende greepjes. Om de handgreep te bedienen kun je het ringetje naar buiten trekken. Naast de getoonde deuren in cassette uitvoering is het ook mogelijk om te kiezen voor een vlakke variant. Voor de mogelijkheden en diverse uitvoeringen verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamMaringa
Artikelnummer10211323
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte215
Lengte/Diepte50
Breedte200
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met romp en deuren in lak RAL9010 Wit en legplanken en onderplint in eiken massief kleur Old Pool.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.