Maringa tv-dressoir

Maringa tv-dressoir IN.HOUSE

Meer afbeeldingen

Maringa tv-dressoir

Uitgevoerd met romp en deuren in lak RAL7043 Antraciet en blad en onderplint in eiken massief kleur Old Pool. ...
   

Van: € 809,00

€ 679,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Het Maringa tv-dressoir is uitgevoerd in massief eikenhout, afgewerkt met lak. De lak- en houtkleuren kun je helemaal zelf bepalen. Dankzij het gebruik van eikenhout is elk meubel uniek. Eiken is een natuurproduct, kleur en nuanceverschillen maken het hout karaktervol. Het tv-dressoir beschikt over twee kleppen en één niche. Het Maringa tv-dressoir is een echte eyecatcher in je interieur. De kleppen zijn voorzien van inliggende greepjes. Om de handgreep te bedienen kun je het ringetje naar buiten trekken. Naast de getoonde kleppen in cassette uitvoering is het ook mogelijk om te kiezen voor een vlakke variant. Voor de mogelijkheden en diverse uitvoeringen verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamMaringa
Artikelnummer10211325
MerkInHouse
Hoogte46
Lengte/Diepte40
Breedte165
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met romp en deuren in lak RAL7043 Antraciet en blad en onderplint in eiken massief kleur Old Pool.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Maringa

EUR

€ 679,00

0