Zoek: 

Melton dressoir

Melton dressoir InHouse

Meer afbeeldingen

Melton dressoir

Uitgevoerd in crack fineer olifantengrijs in combinatie met 2 gelakte laden in de kleur wit met indsutrieel metalen poten. ...
   

€ 1.279,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Woonprogramma Melton kenmerkt zich door de mooie vormgeving en de combinatie van crack fineer met gelakte fronten. Voor de uitvoering van de meubels heb je de keuze uit diverse kleuren crack fineer en lakkleuren. Tevens is het mogelijk om je dressoir uit te laten voeren met een metalen poot, een kunststof poot of helemaal geen poot (zwevend aan de muur). Ten slotte is het mogelijk om het dressoir te voorzien van een glasplaat in de kleur zwart, helder of wit. Het getoonde dressoir biedt je veel opbergruimte. Voor alle mogelijkheden en de diverse opties verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Melton
Artikelnummer 10241404
Merk InHouse
Hoogte 60
Lengte/Diepte 50
Breedte 213
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in crack fineer olifantengrijs in combinatie met 2 gelakte laden in de kleur wit met indsutrieel metalen poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Melton

EUR

€ 1.279,00

0