Zoek: 

Melton eettafel

Melton eettafel InHouse

Meer afbeeldingen

Melton eettafel

Uitgevoerd in crack fineer olifantengrijs met verjongd blad en industrieel frame - 180 x 90 cm.

...
   

€ 929,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De tafels uit woonprogramma Melton zijn prachtig vormgegeven met een tafelblad in eikenhout afgewerkt met crack fineer en een metalen onderstel. Voor de uitvoering van het tafelblad heb je de keuze uit diverse kleuren crack fineer. Naast de getoonde eettafel met een lengte van 180 cm is model Melton ook leverbaar met een lengte van 220 cm. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Melton
Artikelnummer 10263726
Merk InHouse
Hoogte 75
Lengte/Diepte 180
Breedte 90
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in crack fineer olifantengrijs met verjongd blad en industrieel frame - 180 x 90 cm.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Melton

EUR

€ 929,00

0