Melton tv-dressoir

Melton tv-dressoir

Uitgevoerd in crack fineer olifantengrijs in combinatie met 1 gelakte lade in de kleur wit met zwarte glasplaat en zwarte kunststof poten.
€ 1.039,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Woonprogramma Melton kenmerkt zich door de mooie vormgeving en de combinatie van crack fineer met gelakte fronten. Voor de uitvoering van de meubels heb je de keuze uit diverse kleuren crack fineer en lakkleuren. Tevens is het mogelijk om je tv-dressoir uit te laten voeren met een metalen poot, een kunststof poot of helemaal geen poot (zwevend aan de muur). Ten slotte is het mogelijk om het dressoir te voorzien van een glasplaat in de kleur zwart, helder of wit. Voor alle mogelijkheden en de diverse opties verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamMelton
Artikelnummer10259946
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte49
Lengte/Diepte50
Breedte180
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in crack fineer olifantengrijs in combinatie met 1 gelakte lade in de kleur wit met zwarte glasplaat en zwarte kunststof poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.