Montani opbergkast

Montani opbergkast

Uitgevoerd in Lamulux oriënt decor in combinatie met zwart metalen frame, met 2 deuren en 1 open vak.
€ 799,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De In.House serie "Montani" brengt direct sfeer in je huis en is super handig! Het programma bestaat uit een dressoir in 2 maten, bergkast, broodkast, tv-meubel in 2 maten, salontafel en eettafel in 3 maten waardoor je alles kunt vinden voor jouw interieur. Heb je kinderen of ben je op zoek naar een meubelserie die makkelijk in onderhoud is en toch sfeervol? Het woonprogramma Montani is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk Lamulux. Lamulux is kleurecht en krasvast en heeft de diepe structuur van echt hout. De laden en deuren zijn ook nog eens voorzien van softclose. Deze serie is ook nog eens snel leverbaar dus kom nu snel eens kijken in onze winkels naar deze mooie en zeer leuk geprijsde meubels!

NaamMontani
Artikelnummer10315835
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte190
Lengte/Diepte48
Breedte55
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in Lamulux oriënt decor in combinatie met zwart metalen frame, met 2 deuren en 1 open vak.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.