Zoek: 

Morola eetstoel

In.House 00 Poot: metaal zwart vpe 2

Meer afbeeldingen

Morola eetstoel

Uitgevoerd in microvezel cognac met gepoedercoate zwarte metalen poten. | Ongemonteerd. ...
   

€ 99,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Eetstoel Morola met zwart metalen poten en comfortabele kuipzitting, is leverbaar in drie verschillende kleuren. Voor de uitvoering van de zitting is gebruik gemaakt van zeer onderhoudsvriendelijk microvezelstof in de kleur cognac. Door de mooie stiknaden in de kuipzitting krijgt de stoel een heel eigen karakter.

Eigenschappen

Naam Morola
Artikelnummer 10140011
Kleur mogelijkheden Beige
Merk InHouse
Hoogte 88
Lengte/Diepte 44
Breedte 52
Zithoogte 48
Zitdiepte 44
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in microvezel cognac met gepoedercoate zwarte metalen poten. | Ongemonteerd.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Morola

EUR

€ 99,00

0