Zoek: 

Nadine opbergkast

Nadine wandrek IN.HOUSE

Meer afbeeldingen

Nadine opbergkast

Uitgevoerd met 3 rijen, in triplex donker gebeitst en metalen blacksmith frame. EXCLUSIEF LEGPLANKJES EN KUBUS. ...
   

Van: € 359,00

€ 299,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Het Nadine wandrek is een echte industriële eyecatcher in jouw interieur. Het wandrek is leverbaar in twee varianten, waarvan het getoonde model kubistisch is ingedeeld. Je kunt het wandrek zelf samenstellen door (tegen meerprijs) te kiezen voor een extra set van drie kubusjes (€ 119,95) of legplankjes (€ 49,95). De Nadine wandrekken zijn afgewerkt met handmatig aangebrachte slijpsporen wat elk rek uniek maakt. De legplanken en kubusjes zijn gebeitst in een donkere kleur.

Eigenschappen

Naam Nadine
Artikelnummer 10218293
Merk InHouse
Hoogte 198
Lengte/Diepte 29
Breedte 95
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd met 3 rijen, in triplex donker gebeitst en metalen blacksmith frame. EXCLUSIEF LEGPLANKJES EN KUBUS.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Nadine

EUR

€ 299,00

0