Toggle Nav

Nadine opbergkast

Nadine opbergkast

Uitgevoerd met 3 rijen, in triplex donker gebeitst en metalen blacksmith frame. EXCLUSIEF LEGPLANKJES EN KUBUS.
€ 299,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Dit artikel is helaas niet meer aanwezig in onze winkels

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Het Nadine wandrek is een echte industriële eyecatcher in jouw interieur. Het wandrek is leverbaar in twee varianten, waarvan het getoonde model kubistisch is ingedeeld. Je kunt het wandrek zelf samenstellen door (tegen meerprijs) te kiezen voor een extra set van drie kubusjes (€ 119,95) of legplankjes (€ 49,95). De Nadine wandrekken zijn afgewerkt met handmatig aangebrachte slijpsporen wat elk rek uniek maakt. De legplanken en kubusjes zijn gebeitst in een donkere kleur.

NaamNadine
Artikelnummer10218293
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte198
Lengte/Diepte29
Breedte95
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met 3 rijen, in triplex donker gebeitst en metalen blacksmith frame. EXCLUSIEF LEGPLANKJES EN KUBUS.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.