Nanto hoekbank

Nanto hoekbank

3 zits arm links (2 zittingen) + hoek zonder armen + 2,5 zits arm recht uitgevoerd in stof rosita blauw met arm type 1 met ronde zwarte poten. Inclusief 2 sierkussens.
€ 1.649,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Nanto is helemaal naar wens samen te stellen! Nanto is in meerdere soorten stof maar ook in leder te bestellen en er is keus uit een groot kleurenpallet dus er is altijd wel iets naar je wens. Er zijn verschillende hoekopstellingen mogelijk maar er is ook een 3 zitsbank, 2 zitsbank of een fauteuil. ook is het mogelijkom te kiezen voor een brede of smalle arm. Standaard wordt Nanto geleverd met een smalle zwarte poot maar het is tevens mogelijk om te kiezen voor een andere soort poot (zie fotos) . De zitting is uitgevoerd met nosagveren en koudschuim. Kom dus snel kijken naar deze moderne bank die zelker ook in jouw huis mooi zal staan!

NaamNanto
Artikelnummer10292106
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Opties
Hoogte81
Lengte/Diepte262
Breedte292
Getoonde uitvoering3 zits arm links (2 zittingen) + hoek zonder armen + 2,5 zits arm recht uitgevoerd in stof rosita blauw met arm type 1 met ronde zwarte poten. Inclusief 2 sierkussens.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.