Noria 1,5-zits-loveseat

Noria 1,5-zits-loveseat

Uitgevoerd in stof ranch 156-groen met bonellvering+HR-schuim in de zitting, franse stiknaad en zwarte poten (14 cm).
Vanaf € 639,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Loveseat Noria heeft een prachtige uitstraling met haar franse stiknaden en is bovendien zeer confortabel met een zitkussen die voorzien is van bonell binnenvering. Naast de getoonde loveseat kun je kiezen voor de Noria fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en de 3-zitsbank. Qua uitvoering heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het IN.HOUSE stof- en lederconcept en kun je kiezen uit een stiknaad of een biesafwerking. Tevens is het mogelijk om te kiezen uit twee verschillende poothoogten in zwart of chroom.
NaamNoria
Artikelnummer10213352
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Opties
Hoogte90
Lengte/Diepte95
Breedte120
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof ranch 156-groen met bonellvering+HR-schuim in de zitting, franse stiknaad en zwarte poten (14 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.