Oltano eettafel

Oltano eettafel

Uitgevoerd in massief robuust geborsteld eiken in de kleur 81.5 pearl. | Zelfmontage.
€ 799,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Meubelserie, en in dit geval eettafel, Oltano staat voor robuust en eenvoud. Er zijn vele modellen mogelijk zoals een buffetkast, kast, boekenkast, dressoir, tv-dressoir, salontafel, hoektafel en eettafel in 5 maten!! De serie bestaat uit massief eikenhout dus als u op zoek bent naar een mooi kwalitatief en echt eikenhouten meubelstuk moet u zeker even naar de Oltano serie komen kijken! Het rustieke eiken is geborsteld en afgewerkt met olie, was of lak. Er zijn vele kleuren mogelijk zoals ; verweerd, almond, stone, sahara, occulto, bisque, rhino, olie grijs, olie donker grijs, eco fix, olie wit, white ice, natuur lak en pearl. Het meubel dat u hier afgebeld ziet staat ook in onze winkel en heeft de kleur "Pearl".

NaamOltano
Artikelnummer10282832
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte78
Lengte/Diepte200
Breedte90
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in massief robuust geborsteld eiken in de kleur 81.5 pearl. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.