Zoek: 

Omera hoekbank

Omera

Meer afbeeldingen

Omera hoekbank

Longchair groot arm links + 2 zits zonder armen + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof rovigo 15a-light grey met chromen poten, type reling (hoogte 15 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden. ...
   

€ 1.999,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Hoekbank Omera kenmerkt zich door zijn prachtige vormgeving en subliem zitcomfort. U kunt de bank geheel naar eigen wens samenstellen, door een breed scala aan kleuren en stoffen uit het IN.HOUSE stoffenconcept. Standaard wordt de bank uitgevoerd met verchroomde designpoten type reling. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een houten poot in één van de twaalf kleuren of een ander type metalen poot. Voor de diverse mogelijkheden en opstellingen verwijzen wij u naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Omera
Artikelnummer 10145425
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk InHouse
Hoogte 86
Lengte/Diepte 224
Breedte 359
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Longchair groot arm links + 2 zits zonder armen + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof rovigo 15a-light grey met chromen poten, type reling (hoogte 15 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Omera

EUR

€ 1.999,00

0